Comunicació i col·laboració

Aquí trobaràs tots els recursos formatius per a les següents categories

Gestió de la identitat digital

Crear, adaptar i gestionar la identitat digital, ser capaç de protegir la pròpia reputació digital i de gestionar les dades generades a través dels diversos comptes i aplicacions utilitzades.

Veure recursos

Netiqueta

Conèixer les normes de conducta en les interaccions virtuals, ser conscient de la diversitat cultural, ser capaç de protegir-se a un mateix i al altres de possibles perills en línia (per exemple, el ciberassetjament), desenvolupar estratègies actives per a la identificació de les conductes inadequades i tractar-les.

Veure recursos

Col·laborar a través de tecnologies digitals

Utilitzar tecnologies i mitjans per al treball en equip, per als processos col·laboratius i per a la creació i construcció comuna de recursos, coneixements i continguts.

Veure recursos

Participació de la ciutadania mitjançant tecnologies digitals

Implicar-se amb la societat mitjançant la participació en línia, buscar oportunitats tecnològiques per a l'empoderament i l'autodesenvolupament pel que fa a les tecnologies i als entorns digitals, ser conscient el potencial de la tecnologia per a la participació ciutadana.

Veure recursos

Compartir a través de tecnologies digitals

Estar disposat i ser capaç de compartir coneixement, continguts i recursos, actuar com a intermediari/a, ser proactiu/a en la difusió de notícies, continguts i recursos, conèixer les pràctiques de citació i referències i integrar nova informació en el conjunt de coneixements existents. Compartir la ubicació de la informació i dels continguts trobats.

Veure recursos

Interaccionar a través de tecnologies digitals

Interaccionar per mitjà de diversos dispositius i aplicacions digitals, entendre com es distribueix, presenta i gestiona la comunicació digital, comprendre l'ús adequat de les diferents formes de comunicació a través de mitjans digitals, contemplar diferents formats de comunicació, adaptar estratègies i maneres de comunicació a destinataris específics.

Veure recursos